Kom Binnen Bij Bedrijven Dag

KBBBD logo

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dag 2018 is een open bedrijvendag om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Ook Stam Obdam doet mee aan de KBBBD 2018 en opent zijn deuren voor iedereen die dat wil op vrijdag 12 & zaterdag 13 oktober 2018.

Buko zeer lage opbouw

P1090568

Open laadbak zeer laag opgebouwd met een 10 mm staaplaat rechtstreeks op chassis. Speciaal ontworpen voor vervoer van units en containers. Maatwerk RVS kisten gemonteerd.

Oplegger Koolen Champignons

P1090418

Complete geïsoleerde oplegger met Lamberet opbouw met laadklep en koeling gemonteerd op Pacton chassis en voorzien van full-color reclame door Stam-Avenhorn.

Versunie Lamberet

P1090149

Geisoleerde Lamberet opbouw met achtersluitende laadkep en rolluik. Geleverd inclusief koeling. Klant specifiek aangepast met kist en afgrendelrails welke wordt verlaagd onder het rolluik.

Roet open laadbak

P1090749

Maatwerk open laadbak voor Roet Transport.

Koops

P1090522

Werkcabine opgebouwd op vrachtwagen chassis in opdracht van Gouda-Geo Equipment.
Voorzien van interieur en centrale vetsmering. Wederom gespoten en voorzien van reclame door Stam-Avenhorn.

Braas LZV combinatie

P1090261

LZV combinatie in plywood uitvoering met doorlaadsysteem en PIEK gecertificeerd.

Bakkerij Pater 20 stuks

DSC06094

Eerst drie plywood opbouwen van een serie van twintig stuks geleverd aan de Amarant Bakkersholding. Reclame en spuitwerk verzorgd door Stam-Avenhorn. 

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.