SOLIDOO bedrijfswageninrichtingen

SOLIDOO is een producent van hoogwaardige producten op het gebied van bedrijfswageninrichtingen. Zij zijn uitgegroeid tot één van de grote fabrikanten van bedrijfswageninrichtingen in Europa en inmiddels zijn ruim 45.000 inrichtingen gemonteerd.

De stalen bedrijfswageninrichtingen van SOLIDOO kenmerken zich door een grote duurzaamheid en een hoge belastbaarheid. Alle producten zijn TÜV getest op veiligheid en crashbestendigheid en voldoen volledig aan de richtlijn ECE R17: een frontale crashtest met een snelheid van 50 km/h. SOLIDOO geeft 3 jaar garantie op haar producten.

Daarnaast worden de inrichtingen van SOLIDOO modulair opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om bedrijfswagens volledig naar wens in te richten. De modulaire opbouw van de elementen heeft als bijkomend voordeel dat overbouwen naar een ander formaat voertuig altijd mogelijk is, het aantal te vormen combinaties is bijna oneindig. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op SOLIDOO bedrijfswageninrichtingen 

PROFESSIONALITEIT

Een professionele bedrijfswageninrichting heeft een langere economische levensduur dan uw bedrijfswagen. SOLIDOO stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. De bedrijfswageninrichting kan eenvoudig gedemonteerd worden en in uw volgende bedrijfswagen worden gemonteerd. De modulaire opbouw van de elementen heeft als bijkomend voordeel dat overbouwen naar een ander formaat voertuig altijd mogelijk is, het aantal te vormen combinaties is bijna oneindig.

RENTABILITEIT

Met een efficiënt ingerichte bedrijfswagen bespaart u dagelijks veel tijd. Door een duidelijke schikking van uw producten in uw bedrijfswageninrichting is een dagelijkse besparing van 30 minuten geen uitzondering. Dit betekent per jaar een besparing van meer dan 100 uur wat overeenkomt met een bedrag van enkele duizenden euro's.

GEWICHTSBESPARING

SOLIDOO streeft er naar om haar producten zo licht mogelijk te construeren zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid van het systeem. Naast staal wordt, waar mogelijk, gebruik gemaakt van kunststof.

VEILIGHEID

Rondslingerende en slecht bevestigde ladingen veroorzaken beschadigingen en zijn bovenal een gevaar voor de bestuurder en passagier. Uit onderzoek blijkt dat bij een snelheid van 55 km/h de eigen massa van 550 kg toeneemt tot een belasting van 11 ton. Een veilige en weldoordachte inrichting van uw bedrijfswagen is hierdoor geen overbodige luxe, maar een absolute noodzaak.
Het SOLIDOO modulaire inbouwsysteem heeft zonder problemen de crashtest volgens de ECE R17 norm doorstaan. Die bestaat uit een frontale botsing met 50 km/h tegen een betonnen obstakel. Het totale gewicht van de bedrijfswageninrichting inclusief materiaal bedroeg 240 kg op de linkerkant en 165 kg op de rechterkant.
De test heeft bij het TUV Krafthart GmbH centrum van Keulen in Duitsland plaatsgevonden. Volgens het rapport, heeft het materiaal zich vervormd, maar zonder gevaarlijke situaties voor de passagiers door het loskomen van delen of de vervorming van het materiaal.

 

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.