Oplegger Koolen Champignons

P1090418

Complete geïsoleerde oplegger met Lamberet opbouw met laadklep en koeling gemonteerd op Pacton chassis en voorzien van full-color reclame door Stam-Avenhorn.

Braas LZV combinatie

P1090261

LZV combinatie in plywood uitvoering met doorlaadsysteem en PIEK gecertificeerd.

Versunie Lamberet

P1090149

Geisoleerde Lamberet opbouw met achtersluitende laadkep en rolluik. Geleverd inclusief koeling. Klant specifiek aangepast met kist en afgrendelrails welke wordt verlaagd onder het rolluik.

Bakkerij Pater 20 stuks

DSC06094

Eerst drie plywood opbouwen van een serie van twintig stuks geleverd aan de Amarant Bakkersholding. Reclame en spuitwerk verzorgd door Stam-Avenhorn. 

Open laadbak RVE

P1090133

Open laadbak voorzien van steun voor mast kraan en mogelijkheid voor opbergen pallethaak.

Combinatie Rijschool

P1090109
Combinatie geleverd voor Rijschool West-Friesland. Plywood opbouw met onderbouwkoppeling constructie. Stelcon platen gemonteerd als balast.

Braas Brood- en Banketbakkerij

P1080959

Twee stuks plywood opleggers. Voorzien van hardhouten vloeren met staal inlagen voor broodkarren. Geheel PIEK gecertificeerd.

Theo van Velzen

P1080937

Open laadbak met geintegreerde watertank. Al het staalwerk gestraald, geschoopeerd en gespoten. Voorzien van RVS maatwerkkisten.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.