Truck voor de Filmset!

gripwise stam 1024

Stam Obdam leverde de eerste nieuwe truck voor Gripwise Amsterdam. De mensen van Gripwise zijn specialisten in "rigging" op een filmset. Zij hangen de filmcamera aan auto's, hoog op een steiger of op andere onmogelijke plekken waar nodig en altijd met Safety-First in het achterhoofd want de cameraman en crew moeten ook veilig staan. Afgelopen zomer stonden de wagens op de filmset van...

Dolfje Weerwolfje en De Bende van Oss (biede films gaan in premiere najaar 2011).

Op de foto rechts zien we de nieuw opgeleverde truck leeg maar deze is inmiddels gevuld met alle equipment die de specialisten van Gripwise nodig hebben.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.