Sondeervrachtwagen met rupsonderstel

stam sondeerwagen 1024

Stam Carrosseriefabriek heeft, in opdracht van Gouda Geo-Equipment te Warmond, een opbouw van een zgn. sondeervrachtwagen met rupsonderstel verzorgd.

 

De sondeervrachtwagen is bedoeld voor het uitvoeren van geotechnisch bodemonderzoek, d.w.z. dat bodemonderzoek dat wordt uitgevoerd om de draagkracht van de grond te kunnen berekenen. Met de resultaten van dit bodemonderzoek kunnen o.a. de funderingen van gebouwen en constructies e.d. nauwkeurig worden berekend.

Door de gebundelde krachten van Stam en Gouda-Geo is er een topproduct ontstaan. De combinatie van een standaard 4x4 vrachtwagen met een volwaardig rupsonderstel maakt het voertuig breed inzetbaar in ieder terrein. De gehele opbouw werd door Stam verzorgd naar ontwerp en specificaties van Gouda-Geo.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.