Braas kiest wederom LZV oplossing Stam

P1040504

Voor onze klant Braas hebben we twee stuks LZV combinaties gebouwd. Combinatie is samengesteld uit een trekker en twee opleggers. De achterste oplegger wordt aangekoppeld door een schuifschotel systeem. Beide opleggers zijn uitgevoerd met een laadklep. Een doorlaadsysteem zorgt ervoor dat er snel en efficient geladen kan worden. Het systeem bevalt erg goed en inmiddels is er ook een derde combinatie in produktie genomen.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.