Vlug kiest voor "Groen"

DSC00054

G. Vlug & Zn bv heeft onlangs deze Volvo hybrid in gebruik genomen. Door gebruik te maken van een stille koeling en PIEK aanpassingen wordt aan alle kanten rekening gehouden met natuur en milieu. Door de uitstoot van hinderlijk geluid bij laden en lossen en CO2 te verminderen.
Ons dochterbedrijf Stam Avenhorn heeft voor deze gelegenheid een speciaal nieuw reclame ontwerp gemaakt en de auto voorzien van zijn groene full color reclame.

 

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.