Multifunctionele kraanwagen

DSC00929

Vrachtwagen met kraan omgebouwd tot multifunctionele trekker. Voorzien van speciale steunpoten aan de voorzijde van de cabine voor hijsen over cabine. Schuifschotel gemonteerd, zodat vrachtwagen ook als trekker inzetbaar is. Vast kopschot met afzetbak achter de kraan gemonteerd. Als vrachtwagen als trekker gebruikt wordt blijft kopschot met de aansluitingen en de kettingen op de trekker staan.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.