25 meter glasvervoer

P1050468

Opbouw gemaakt voor Scholte Transport Groep voor het vervoer van glas voor Pilkington. Uitgevoerd met een elektrisch kantelbaar glasresteel aan de linkerzijde voor makkelijk laden en lossen. Vloer voorzien van goten voor vervoer glasbokken. Fassi autolaadkraan gemonteerd aan de achterzijde.
Auto kan ook ingezet worden als LZV met twee midden-as aanhangwagens. Hiermee is er een zeer flexibel en gebruiksvriendlijke vervoers oplossing gecreĆ«erd.  

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.