City2City

DSC01681

City2City geleverd aan onze klant Kuiper Transport. LZV oplegger uitgevoerd met deuren over gehele linker en rechter zijkant De twee assige dolly wordt gefixeerd aan de oplegger. Optimaal gebruiik makend van de maatvoering van de LZV. Met een 13,6 meter oplegger totaal 25,25 meter. Voordeel van deze oplossing is dat er gebruik kan worden gemaakt van een achtersluitende laadklep. Dit is bij een constructie met een schuifschotel niet mogelijk.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.