BE-opleggers Vepa-Bins

DSC02287

Vier stuks BE-opleggers geleverd aan onze klant Vepa-Bins. Uitgevoerd met elektrisch aangedreven koeling. Op het dak zijn zonnepanelen gemonteerd die een deel van de energie voor de koeling leveren.
In de oplegger is aan de voorzijde een koelvak die flexibel groter en kleiner gemaakt kan worden. Met deze opleggers zijn er alweer 23 stuks BE-opleggers geleverd aan Vepa-Bins. wat bewijst dat dit concept zeer geslaagd is.

Transportoplossingen

Voor elke vraag op het gebied van goederentransport moet u bij Stam Obdam zijn. Transportoplossingen zijn onze specialiteit. Neem bijvoorbeeld onze Roll-Over Systemen voor transport van grote lengte. Toepasbaar op standaard-, uitschuifbaar- en zwanenhals oplegger, motorwagen - en of aanhangwagen chassis.

Koggenlandtoernooi

koggenlandtoernooi 2019

Roll Over Systemen

Het Roll-Over systeem maakt het nu mogelijk om transport van grote lengte overdekt cq droog te kunnen vervoeren.

Kijk op onze speciale website www.roll-over.nl of informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerking

Ook beschikken wij over een dochter onderneming. Dit is Stam Avenhorn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten en beletteren van bedrijfswagens.

Storingsdienst

Storingsdienst:
0226-452543

Als u dit nummer belt krijgt u het telefoonnummer van de dienstdoende service monteur.